Enkelt att hämta ut recept om katten blir sjuk

Ja, tyvärr, ibland händer det som inte får hända. Våra älskade katter kan bli sjuka och då gäller det att snabbt få hem rätt medicin. Som tur är har det aldrig varit så enkelt och smidigt som nu att hämta ut recept. Det enda man behöver för att beställa receptbelagda läkemedel och få de hemskickade är en e-legitimation plus en mobil eller en dator. Om du har ett BankID så loggar du helt enkelt in på Apoteas hemsida, eller så kan du få ett nytt BankID av din internetbank.

Rent generellt är den norska skogkatten är en robust ras utan några större ärftliga problem., men ibland kan det uppstå komplikationer. Några av de vanligaste kattsjukdomarna är sårskador, magtarmproblem och tandproblem. Anledningen till varför det ibland uppstår problem med den lilla kattmagen är så klart att de käkar lite vad som helst när de är ute på äventyr. Om din katt har oroande symptom bör du kontakta din veterinär för att undersöka vad som orsakar symptomen och få rätt medicin. Symptom som till exempel diarré och kräkningar kan bero på olika orsaker.

Så fort du har fått ditt recept från veterinären kan du logga in på nätet och hämta ut receptet utan att behöva lämna hemmet. Förhoppningsvis kan din katt krya på sig riktigt snabbt och ge sig ut på äventyr igen. Det finns inget värre än när någon vi tycker så mycket om mår dåligt. Men den norska skogskatten är en stark och muskulös kattras som är känd för sin kraft och energi.

 

About Author