Om ni har en trädgård där hemma som katten eller katterna älskar att njuta av under årets alla årstider så är ni säkerligen glada över vårsolens återkomst. För att ha en vacker trädgård måste man så klart ha ett bra system för bevattning – annars finns det inte så mycket trädgård kvar att njuta av när sommarvärmen faller på!

På Byggmax har de allt man behöver för bevattning av trädgården. Denna webbutik har en hel kategori dedikerad åt bevattning med ett stort utbud av slangar, pumpar, munstycken, spridare och timers för alla tänkbara bevattningsbehov. Om man vill bygga ett bevattningssystem kan man ta kontakt med deras support för att få lite tips gällande hur man bäst kan bygga ett system som uppfyller alla behov. Men om man helt enkelt bara behöver en vattenslang så finns det också på Byggmax.

Vattenspridare är populära bland villaägare som har en stor trädgård. Smidigt nog finns det system kan köpa där allting ingår så att man slipper köpa de enstaka produkterna. Spraybevattningssystem tar hand om odlingen, äppelträden, bärbuskarna, blommorna och gräsmattan på allra bästa sätt. Om man köper det på Byggmax får man sin leverans inom 2-5 dagar och om man vill så kan man välja att betala i efterhand med faktura för smidighetens skull.

Katterna där hemma kommer säkerligen att ha kul med vattenspridarna också – eller kanske inte! Det får bli ett mysterium för dem att lösa när de är ute och smyger på kvällarna och plötsligt får sig en oväntad dusch av kallt vatten. Ops!